bmwi3_hvit.jpg

BMW i3

Med banebrytende og fremtidsrettet design, skiller BMW i3 seg ut i mengden.

 

Batteri / lading:

22kWh batteri. Dette er en elbil som ikke vil sinke trafikken. Effekten er 125 kW (170 hk), og dreiemomentet er på 250 Nm. BMW oppgir friske ytelser for i3, med 0-100 km/t på 7,2 sekunder. Erfaring tilsier at reell rekkevidde er ca. 16 mil i sommerhalvåret.

 

Plass / design:

Det er overraskende god beinplass i baksetet, særlig sett i forhold til at bilen er én millimeter under 4 meter lang. Bagasjerommet er oppgitt til 260 liter, og kan økes til 1100 liter når seteryggene felles ned. Konstruksjonen er helt spesiell, og siden batterier er tunge, har lav vekt vært et viktig mål. Vekt spares med en ny modulbyggeteknikk. Den ene modulen er av aluminium (Drive-modulen), den andre av karbonfiber (Life-modulen, der sjåfør og passasjerer sitter). Så mye karbonfiber bruker BMW at de har kjøpt seg inn i en stor karbonfiberprodusent.

 

Kjøreegenskaper / komfort:

Kjørefølelsen er veldig moderne. Den er lett, stille og hendig, på en helt annen måte enn i selv de mest lettkjørte bensin- og dieselbiler. To skjermer viser all den infoen du trenger, og menyvalg vil være velkjent for dem som eier en nyere BMW. Også her gjør du dine valg via det sentralt plasserte i Drive-dreie- og -trykkehjulet.

På vant BMW-vis er det bakhjulene som står for framdriften. Motoren, som er spesialkonstruert for å passe i i3, er plassert mellom bakhjulene. Dette er en elbil som ikke vil sinke trafikken.

Kraftig, umiddelbar gassrespons og en lett summing fra drivverket. Girvelger sitter til høyre på rattstammen sammen med startknappen. 

Effekten er 125 kW (170 hk), og dreiemomentet er på 250 Nm. Det bidrar til at i3 føles svært håndterbar i alle normale hastigheter. Understellet er det man kan kalle "tysk fast", og responsen er kjapp på alle rattbevegelser. Den holder sporet forbløffende godt også når man drar på litt.

 

Garanti:
1 års autoconcept gull som kan forlenges opp til 3 år om ønskelig.

Finansiering:
Vi tilbyr gunstig billån, med inntil 10 års nedbetaling, via våre finansieringspartnere.

Forsikring:
Vi kan tilby svært gode forsikringsavtaler.

Fraktpriser:
Vi kan tilby Norges beste fraktpriser til Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

 

Se alle våre elbiler til salgs her:

https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=7744026