bolt2.jpg

CHEVROLET BOLT EV

Chevrolet Bolt er den desidert beste elbilen på markedet i «folkemarkedet» når det kommer til komfort/pris/rekkevidde. Chevrolet Bolt er tvillingmodellen til Opel Ampera-E og begge produseres på samme fabrikk i Detroit USA.

Opel Ampera-E lages av General Motors fabrikken i Detroit. GM eide bilmerket Opel inntil nylig, men er nå solgt til PSA. (Eier av Peugeot og Citröen). Derfor ble ikke produksjon av Opel Ampera-E lenger prioritert av GM fabrikken og dermed fikk Ampera-E fikk en kraftig prisøkning i Norge. Med over 2 års ventetid, så har Opel Norge sluttet å ta imot bestilling av bilen.

 

Lading / batteripakke:

Med 60kWh batteri og en oppgitt kjørelengde på 52 mil (NEDC), og en reell rekkevidde på 38-40 mil, stiller denne elbilen i egen klasse sammen med Tesla. Dermed er «rekkeviddeangst» kurert. Utformingen/design av biler med batteripakken flatt i gulvet, gjør at bilen er utrolig stor og romslig innvendig.

Du få full kraft i det du presser inn gasspedalen, og slipper å vente på at dreiemomentet skal bygge seg opp. Du opplever en rask akselerasjon, spesielt de første meterne. Bolt klarer 0-100 km/t på 7,3 sekunder, og det føles raskt. Trykker du inn sportsknappen blir den enda raskere. Du har 204 hk til rådighet!

 

Kompakt, men stor:

Chevrolet Bolt er en bil som måler 417 centimeter i lengde, og har en akselavstand på 2,6 meter. Akselavstanden er likevel med på å gi bilen en langt mer storbilfølelse enn innpakningen skulle tilsi. Bilen leverer komfort på høyt nivå til å ha såpass begrenset størrelse. I tillegg byr den på kjøreegenskaper som få biler av samme størrelse kan. Bilen veier 1620 kg og batteripakken ligger i bunnen av bilen, slik at en får et lavt tyngdepunkt. Det igjen gir gode kjøreegenskaper og Bolt ligger godt på veien.

 

Garanti:
1 års autoconcept gull som kan forlenges opp til 3 år om ønskelig.

Finansiering:
Vi tilbyr gunstig billån, med inntil 10 års nedbetaling, via våre finansieringspartnere.

Forsikring:
Vi kan tilby svært gode forsikringsavtaler.

Fraktpriser:
Vi kan tilby Norges beste fraktpriser til Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

 

Se alle våre elbiler til salgs her:

https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=7744026