kia4.jpg

KIA SOUL EV

Designet på Kia Soul Electric er noe helt eget, hvis du liker noe som skiller seg ut med litt retrostil. Men du trenger ikke være trendy og urban for å dra nytte av fasongen: Resultatet av formen er en romslig og luftig kupè.

 

Batteri / lading:

Batteriet er på 27Kwt og har 111 hestekrefter med et dreiemoment på 285 NM. Erfaring tilsier at reell rekkevidde er ca. 17-18 mil sommerstid. Innebygget 6,6kW lader og hurtiglading med CHAdeMO. To ladeporter i fronten gjør det enkelt å lade både med 240-volts stikkontakt og CHAdeMo hurtiglader, sistnevnte vil ha ladetid på cirka 33 minutter opp til 80 prosent, en time på semi-hurtiglader. 

 

Plass / design:

Med et litt SUV-inspirert oppsyn og det er ingen tvil om at den er praktisk. Til tross for at bilen er en god del kortere enn Nissan Leaf, har den faktisk hakket bedre plass i kupéen. Bagasjerommet er imidlertid mindre - derimot har det stor lastebredde og er praktisk utformet. Interiøret ellers er oversiktlig og luftig, man har godt utsyn til alle kanter og sittestillingen er relativt høy. Betjeningsfunksjonene fremstår ryddig og ergonomisk plassert.

 

Kjøreegenskaper / komfort:

Samtidig er komfortnivået mer enn kurant og lydnivået gjennomgående lavt. Kia Soul er grundig forberedt og et gjennomarbeidet produkt. Ytelsesmessig ligger den svært nær sine konkurrenter VW e-Golf og Nissan Leaf. Det betyr at den er særs kvikk fra start og har gjennomgående bra drakraft.

-En velutviklet og romslig bil med effektiv drivlinje, gode kjøreegenskaper og god komfort!

 

Garanti:
1 års autoconcept gull som kan forlenges opp til 3 år om ønskelig.

Finansiering:
Vi tilbyr gunstig billån, med inntil 10 års nedbetaling, via våre finansieringspartnere.

Forsikring:
Vi kan tilby svært gode forsikringsavtaler.

Fraktpriser:
Vi kan tilby Norges beste fraktpriser til Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

 

Se alle våre elbiler til salgs her:

https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=7744026