PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Elbilhallen.no, som også er behandlingsansvarlig for personopplysninger som registreres i kontaktskjema.

Elbilhallen.no samler ikke inn sensitive personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte oss pr. telefon eller mail.

 

SAMTYKKE TIL BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker og bruker Elbilhallen.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

 

HVA ER COOKIES / INFORMASJONSKAPSLER?

Elbilhallen.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrer du informasjonskapsler: 

SQUARESPACE:

Vårt nettsted er publisert hos Squarespace.com, og opplysningene vi kan hente ut om din bruk er basert på deres analyseverktøy. Informasjonen som samles inn, er i hovedsak:
–  Din IP-adresse
–  Hvilken maskinvare og type nettleser du benytter
–  Nettstedet du besøkte før vårt
–  Hvilke sider på vårt nettsted du besøker og hvor lenge

Squarespace behandler opplysninger om deg som bruker i anonymisert eller pseudonymisert form, som ikke fokuserer på deg individuelt.

Formålet er å kunne hente ut statistikk om bruken av vårt nettsted samt for å forbedre funksjonalitet.

FACEBOOK:

Vi bruker også Facebook Pixel for å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook, herunder tilpasse og måle effekten av annonser. 

Du kan endre brukerinnstillingene på facebook

GOOGLE ANALYTICS:

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analystics her.