golf3.jpg

VW E-GOLF

Ikke i noe annet land i verden er det solgt så mange elektriske VW Golf som Norge.

VW Golf er god, fornuftig, velkjørende og ikke minst svært folkelig bil. Det faktum at modellen er Norges mest solgte gang på gang, underbygger dette.   

 

Batteri / rekkevidde:

Vi kan levere helt nye eller brukte E-Golf. Batterikapasitet og rekkevidden varierer om det er 1. generasjon eller 2. generasjon.

1. generasjon har 24,2 kWt batteri med 115 hk. Reell rekkevidde er ca. 15 mil i sommerhalvåret.

2. generasjon har 36 kWt batteri med 136 hk. Reell rekkevidde er ca. 26-27 mil i sommerhalvåret. Som elbiler flest er denne også kjapp. Man har i kjent stil fullt moment fra første omdreining.

 

Kjøreegenskaper / komfort:

Lydløs, rask og velkjørende er stikkord her. Kjøreegenskapene er som på en helt alminnelig VW Golf. Altså svært gode, men ikke veldig spennende. Styringen er presis, fjæringen er fast uten at det går ut over komforten, og ferden foregår lydløst. Bilen har bare ett gir forover, men er utstyrt med det som ser ut som en automatgirspak. Du bruker den på samme måte. «D» for drive, «R» for revers etc. Veldig enkelt og veldig intuitivt. Etter 20 meter glemmer du at dette er en elbil.

 

Plass / design:

VW Golf er en fin bil både utenpå og inni. Dessuten ser ut som en alminnelig Golf. Plassen i en VW e-Golf er så godt som helt lik en hvilken som helst annen Golf innvendig. Det vil si god. Både i for- og baksetet. Gulvet i bagasjerommet er derimot hevet med noen få centimeter – på samme måte som på Golf med firehjulstrekk. Denne gangen er det ikke for å få plass til annen bakaksel og mellomaksel, men for å gjøre plass til batterier. Dette går selvfølgelig ørlite på bekostning av plassen, men ikke veldig mye. Vi snakker om 350 liter kontra 380 liter på en vanlig Golf.

 

Garanti:
1 års autoconcept gull som kan forlenges opp til 3 år om ønskelig.

Finansiering:
Vi tilbyr gunstig billån, med inntil 10 års nedbetaling, via våre finansieringspartnere.

Forsikring:
Vi kan tilby svært gode forsikringsavtaler.

Fraktpriser:
Vi kan tilby Norges beste fraktpriser til Oslo, Bergen, Drammen, Kristiansand og Trondheim.

 

Se alle våre elbiler til salgs her:

https://www.finn.no/car/used/search.html?orgId=7744026